Защо избрахме веган за Свободния човек?

0
296

Създадохме www.vegan-means-freeman.com , само с една цел: да покажем какво е това ВЕГАН като начин на мислене.

Защото идеята на екипа ни е, че това е състояние на духа, начин да се възприема Света, ежедневието и бита. Тук няма да стане дума кой, какво яде и защо, дали поради етични норми, морал или с цел запазване на здравето, а КАК да се спасим от всичко което знаем, че ни „трябва“!

Защото Веган е човек, който все още се възприема като ексцентричен, странен, малко луд дори. А истината е, че е напълно възможно да се живее „off the grid“ , извън общоприетата норма. Започнем ли е да подлагаме всичко на съмнение, да изпитваме всички правила на обществената ни система и всекидневие, ще открием цял един нов начин на мислене, много по-свободен, избиращ, мислещ.

Това за нас е ВЕГАН, не толкова защото не консумира животински продукти или се храни и живее „БИО“, а защото е в непрестанна нужда да търси алтернативи. Да имаш избор е изконно желание на човека.

В този сайт ще търсим всевъзможни хитринки, трикове, съвети или теории как да заместим ненужното и нездравословното с по-добри и достъпни варианти. Гарантираме ви, че ще публикуваме колкото се може повече лично изпробвани и ефективни съвети, а тези които не сме, ще публикуваме след щателно четене на отзиви и то само от проверени източници.

 

refresh your self

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!