Как да се справим с вътрешното затлъстяване ?

0
758

Висцералните мазнини, скритата затлъстялост …

viselar-fat-vutreshnite-maznini
Д-р Оз за вътрешното затлъстяване.

Много често привидно слаби хора се оплакват от натрупана обиколка около коремната област, констипация и „забиване на кантара“. Колкото и да се стараят просто не могат да променят подутите си кореми и натрупаните там мазнини. Причината за всичко това са така наречените „вътрешни мазнини“ или Висцералните мазнини: 

 – Така се наричат мазнините, които се натрупват около вътрешните органи и които са много опасни за здравето – както на мъжете, така и на жените. С тази разлика, че при мъжете се натрупват повече и по-лесно.

Признаците за наличие на висцерални мазнини са: кръгъл и твърд корем, талия, която е по-широка от обиколката на бедрата; цялостно наличие на излишни килограми, прекомерно подуване на корема и ханша и много др.
Висцералните мазнини не просто обгръщат вътрешните органи, те навлизат в мускулите, сърцето, черния дроб, бъбреците, червата, панкреаса. При това тези мазнини не просто стоят там, придавайки на приносителя си вид на човек, който само бегло е чувал за наличието на фитнес. Тези мазнини работят, като задушават вътрешните ни органи.

Висцералните мазнини също така повлияват неблагоприятно работата на един хормон, наречен адипонектин, чиято задача е да регулира метаболизма на липидите и глюкозата. Колкото повече коремни мазнини имаш, толкова по-малко адипонектин произвежда организмът ти и толкова по-забавен е метаболизмът ти. Тук се появява и големият капан – колкото по-бавен е метаболизмът, толкова повече коремни мазнини трупаш. Т.е., завърташ се в порочен кръг.

viselar-fat-1

Именно това вътрешно затлъстяване е проблем за много активно „отслабващи“ хора. Те се опитват с всевъзможни диети, тренировки и пр. да дадат тласък на метаболизма си.

Тук се включва помощник номер 1 на бързия метаболизъм: ДЕТОКСА

С VMF TEATOX екипът ни се постара да даде един активен дренаж на тези мазнини чрез живителният Джинджифил и Куркума, да отпуши чрез енергизиращата сила на МАТЕ и Ройбос кръвоносните съдове и да даде нов живот на всички жлези с вътрешна секреция, както и да разреши един път завинаги проблема с „бавната отрова“ – констипацията, с помощта на традиционните диуретици и меки слабителни : Гръмотрън, Глухарче и Сена. 

28 дневна програма за детокс и отслабване VMF TEATOX
28 дневна програма за детокс и отслабване VMF TEATOX

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!