6-те най-добри съвета на лекарите

0
312

… (добрите лекари) : 

jogging

1. Не мислете за тренировката, като за тренировка!

Ако мислите, за физическа активност като за фитнес, сте склонни да искат бързи и поразителни резултати. Но ако мислите за тренировката като за лично време или почивка от ежедневието, то тя освен физически ще Ви се отрази и психически, без да натоварва и тежи. От физиотерапевта.

dark-choco 2. Яжте черен шоколад!

Когато се чувствате тъжни или уморени, протегнете ръка към черния шоколад, онзи със 70 процента какао – който съдържа поддържащите здраво сърцето флаваноли и високото съдържание на какао означава, че има по-малко захар + получавате и енергия от кофеина. От ОПЛ-то. 

vitaminc 3. Дайте на кожата си много Вит. С

Използването на овлажняващ крем, който има витамин С, ще помогне за предотвратяване на окисляването в кожата, която пречи на еластичността и колаген. Потърсете продукт със съдържание на витамин С (поне 10%). Или използвайте ампула течен витамин С, заедно с всекидневният си крем,но се уверете, че продуктът се съхранява в непрозрачен, херметичен контейнер, така че витамин С да не се окислява. Ако това се случи, ще загуби много от полезното си действие. От дерматолога.

meditation4. Медитирайте 

Противно на всичко изчетено по темата, ключа към успешната медитация не е „празното съзнание“, а фокусирането над дума, картина или предмет, който ви успокоява, до ниво „празно съзнание. За мен това е „нежно“, думата, чувството и картините предизвикват усещане за природа, течаща вода, пухести облаци и т.н, което е като „автомивка“ за съзнанието ми. От неврохирурга.

apples

5. Направете разтоварващ ден

Изберете си ден във седмицата и стриктно спазвайте правилото: „Само, плодове, салати и чай“ , а след месец – два преминете на оптимално разтоварване само с вода, сок и чай. От диетолога.

sleep

6. Сън, сън и пак сън

Данните показват, съня се отразява на сърцето и липсата на достатъчна почивка (по-малко от шест или седем часа) може да увеличи риска от сърдечни проблеми като инфаркт и инсулт. затова го направете свой приоритет, за да спите най-малко седем часа, дори ако това означава, да пропуснете фитнеса, поне за ден. От кардиолога.

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!